SUNEN: PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy

PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy

POWERNEED Sous VideCyrkulator zanurzeniowy ELE-01 Sous vide to nowoczesna metoda gotowania, która szturmem zdobywa cały świat. Jej nazwa pochodzi z języka francus...

w cenie od

413

OFERTA WYPRZEDANA!poproś o wznowienie

Chcę by ta oferta została wznowiona

Spóźniłeś się? nie szkodzi, w większości ofert jest możliwe ich wznowienie, dzięki Twojemu zgłoszeniu zadbamy o to!
Katalogowa 553 zł
Rabat -25%
Oszczędzasz 140 zł
Najniższa cena z 30 dni: 413 zł
Oferta nr: 43079, dodano 28.11.2017
Oferta zakończona!

SUNEN: PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy

w tej okazji znajdziesz:

413 zł zamiast 553 zł za PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy

szczegóły okazji:





POWERNEED Sous Vide


Cyrkulator zanurzeniowy

ELE-01



Sous vide to nowoczesna metoda gotowania, która szturmem zdobywa cały świat. Jej nazwa pochodzi z języka francuskiego, a w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. W wielu krajach na całym świecie sous vide przestaje być pojęciem nowym, gdyż technikę tę prezentuje się w programach telewizyjnych, przepisach kucharskich, a wyjątkowo często stosowana jest w dobrych restauracjach. Dlaczego tak się dzieje? Bez wątpienia ogromny wpływ na taki rozwój sytuacji ma fakt, że potrawy przygotowane tą metodą są wyjątkowe, wykwintne, charakteryzuje je niepowtarzalny smak i jakość.


Temperatura wody ma kluczowe znaczenie w gotowaniu metodą sous vide, a za sprawą cyrkulatora można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.
Standardowe zakresy temperatur:
- Wołowina medium-rare: 54-59°C
- Wołowina medium: 60-63°C
- Pierś z kurczaka: 60-66°C
- Soczysta, krucha wieprzowina: 52-68°C
- Tradycyjna ryba: 50-56°C


Określenie czasu pełnego ogrzania pożywienia metodą sous vide jest dość łatwe, ponieważ woda posiada stałą temperaturę. Około godziny zajmuje ogrzanie kawałka mięsa o grubości 2,5 cm, następne 2,5 cm to dodatkowe 2 godziny.
Przy zastosowaniu metody sous vide nie ma możliwości, aby doszło do przegrzania potrawy, przetrzymanie przez 2-3 godz. ponad potrzebny czas nie robi większej różnicy.
Przykładowe rekomendacje doboru czasu:
- Delikatna wołowina: od 30 minut do 4 godzin
- Twarda wołowina: od 3 do 24+ godzin
- Delikatna wieprzowina: od 45 minut do 8 godzin
- Twarda wieprzowina: od 3 do 48 godzin
- Mięso z kurczaka: od 30 minut do 8 godzin
- Ryby: od 10 minut do 3 godzin








SOUS VIDE - Niezastąpiony i niezwykle łatwy w użyciu!!!

Moc1200 W
Funkcje

- Temperatura: do 95°C
- Dokładność: 0,5°C
- Czas pracy: do 59h:59min
- Dotykowy panel sterujący
- Zabezpieczenie: bezpiecznik termiczny

Wyświetlacz LCDTak
Kolor
  • czarny
  • srebrny
Wymiary

- Wymiary produktu: 320x150x50 mm
- Wymiary opakowania: 370x225x100 mm

Waga0.75 kg
Pozostałe parametry

Silnik bezszczotkowy

  • Okazja: 425 zł zamiast 570 zł za PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy
  • Dokładny opis produktu znajduje się w Szczegółach Okazji
  • Jedna osoba może nabyć dowolną liczbę produktów!
  • Producent: SUNEN
  • Gwarancja: 24 msc.
  • EAN: 5908246725341
podmiot odpowiedzialny:

Portal Okazik.pl

Oferta ważna:

od 28-11-2017 do 28-02-2018
  • Numer oferty: 43079
  • Podczas dokonywania płatności za zakup, w formularzu zamówienia należy podać dane do wysyłki towaru.
  • Oferta nie obejmuje kosztów przesyłki, zostaną one doliczone automatycznie podczas dokonywania płatności za kupon na Okazik.pl.
  • Koszt przesyłki wynosi: Kurier 15 zł
  • Przy braku uiszczenia opłaty za wysyłkę, przesyłka nie zostanie dostarczona.
  • Brak możliwości odbioru osobistego zamówienia.
  • Czas realizacji zamówienia (wysyłki towaru): do 3 dni roboczych.
  • W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy pisać na adres e-mail: produkty@okazik.pl.
  • Okazja nie łączy się z innymi promocjami.
  • Gwarancja: 24 msc.

Wybierz swoją okazję:


425 zł zamiast 570 zł za PowerNeed - SOUS VIDE Cyrkulator zanurzeniowy

Ostatnio oglądane zobacz wszystkie

r e k l a m a