Na początek zanim poznasz praktyczne tajniki pracy w kuchni zostaną Ci przekazane istotne informacje dotyczące pracy na stanowisku pomocy kuchennej. Z lektury Kursu "Profesjonalna pomoc kuchenna" dowiesz się jakie są obowiązki i wymagania związane z tą funkcją! Zostaniesz wprowadzony na zaplecze zakładu gastronomicznego, gdzie poznasz najważniejsze zasady funkcjonlano-higieniczne. Dowiesz się jak działają urządzenia i maszyny kuchenne. Autor kursu w zwięzły i przystępny sposób prezentuje najważniejsze informacje na temat obróbki, utrwalania i przechowywania żywności. Z taką wiedzą, żaden szef kuchni Cię nie zaskoczy! Co więcej posiądziesz wiedzę w jaki sposób przygotować dania mięsne i zupy, więc staniesz się jego prawą ręką! A na koniec? Wszystko posprzątamy! Uporządkujemy Twoją wiedzę dotyczącą najważniejszych zasad czystości, które powinny panować w każdym profesjonalnym zakładzie gastronomicznym.
Podczas kursu zdobędziesz wiedzę i umiejętności z zakresu:
Zawartość kursu:
Po ukończeniu kursu otrzymasz:
S Leszczyńskiego 4
50-078 Wrocław
Dolnośląskie
NIP 897-180-66-49
r e k l a m a