CYRKULATOR ZANURZENIOWY do gotowania Sous Vide z...

Cyrkulator do sous vide

Powitaj nowoczesność w swojej kuchni i rozpocznij przygodę z gotowaniem w niskich temperaturach! Niepowtarzalny smak potraw gwarantowany.

OFERTA WYPRZEDANA!poproś o wznowienie

Chcę by ta oferta została wznowiona

Spóźniłeś się? nie szkodzi, w większości ofert jest możliwe ich wznowienie, dzięki Twojemu zgłoszeniu zadbamy o to!
399
Rabat -20%
Katalogowa 499 zł
Najniższa cena z 30 dni: 399 zł
Oferta nr: 39061, dodano 19.09.2017
Czas trwania oferty już minął!

CYRKULATOR ZANURZENIOWY do gotowania Sous Vide z temperaturą do 95°C oraz dokładność 0,5°C

w tej okazji znajdziesz:

399 zł zamiast 499 zł za cyrkulator Sous Vide

szczegóły okazji:

Poznaj sous vide - nowoczesną metodę gotowania, która szturmem podbija świat! Jej nazwa wywodzi się z języka francuskiego i w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. Już w wielu krajach technika sous vide zdobywa programy telewizyjne, króluje w przepisach kucharskich, a także stosowana jest w dobrych restauracjach! Na czym polega ten sukces? Potrawy przygotowane metodą sous vide są wyjątkowo wykwintne, a charakteryzuje je niepowtarzalny smak i jakość. Kluczową rolę bowiem odgrywa w niej temperatura wody, którą bardzo precyzyjnie pozwala określić oraz utrzymać na stałym poziomie cyrkulator zanurzeniowy! Cyrkulator to doskonałe urządzenie do gotowania w domu oraz rozpoczęcia przygody z gotowaniem w niskich temperaturach.

 

Dane techniczne:

  • Temperatura: do 95°C

  • Dokładność: 0,5°C

  • Czas pracy: do 59h:59min

  • Silnik bezszczotkowy

  • Dotykowy panel sterujący

  • Zasilanie: AC 230V, 60Hz

  • Moc: 1200W

 

Standardowe zakresy temperatur:

  • Wołowina medium-rare: 54°C - 59°C

  • Wołowina medium: 60°C - 63°C

  • Pierś z kurczaka: 60°C - 66°C

  • Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C - 68°C

  • Tradycyjna ryba: 50°C - 56°C

 

Określenie czasu pełnego ogrzania posiłków metodą sous vide jest proste, ponieważ woda posiada stałą temperaturę. Około godziny zajmuje ogrzanie kawałka mięsa o grubości 2,5 cm; następne 2,5cm to dodatkowe 2h. Przy stosowaniu metody sous vide nie ma możliwości, aby doszło do przegrzania potrawy, przetrzymanie przez 2-3h ponad wymagany czas nie zrobi większej różnicy.

Przykładowe rekomendacje doboru czasu:

  • Delikatna wołowina: 30 minut do 4 godzin

  • Twarda wołowina: 3 do 24+ godzin

  • Delikatna wieprzowina: 45 minut do 8 godzin

  • Twarda wieprzowina: 3 do 48 godzin

  • Mięso z kurczaka: 30 minut do 8 godzin

  • Ryby: 10 minut do 3 godzin

  • 399 zł zamiast 499 zł za cyrkulator Sous Vide

  • Dokładny opis produktu znajduje się w Szczegółach Okazji

  • Jedna osoba może nabyć dowolną liczbę kuponów!

podmiot odpowiedzialny:

Portal Okazik.pl

Oferta ważna:

od 19-09-2017 do 19-11-2017
  • Nr oferty: 39061

  • Podczas dokonywania płatności za kupon, w formularzu zamówienia należy podać dane do wysyłki towaru.

  • Wypełnienie formularza jest równoznaczne z wykorzystaniem kuponu (nie trzeba go już nigdzie przesyłać).

  • Oferta nie obejmuje kosztów przesyłki, zostaną one doliczone automatycznie podczas dokonywania płatności za kupon na Okazik.pl.

  • Koszt przesyłki wynosi:

  • Poczta Polska: 9 zł

  • Kurier: 19 zł

  • Przy braku uiszczenia opłaty za wysyłkę, przesyłka nie zostanie dostarczona.

  • Brak możliwości odbioru osobistego zamówienia.

  • Czas realizacji zamówienia (wysyłki towaru): do 5 dni roboczych.

  • W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy pisać na adres e-mail: produkty@okazik.pl

  • Okazja nie łączy się z innymi promocjami.

Świetnie! Masz już TO w koszyku :)

Ostatnio oglądane zobacz wszystkie

r e k l a m a